Ghost Releasing EP In The Fall

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Swedish Magazine GAFFA recently interviewed a Nameless Ghoul about winning 4 GAFFA awards, tour life & recording a new EP.

From GAFFA Magazine:

Ni tänkte att ni skulle spela in en EP mellan Meliora och turnéstarten, blev det så?

– Nej. Vi hade inte tid, det gick inte att få ihop det. Vi kände att det inte skulle bli bra att spela in en EP samtidigt som vi repade inför turnépremiär. Dessutom behövde vi ingen EP då, men spelar vi in en i början på året och släpper till nästa höst, ja då kan vi komma och störa alla igen.

Men ni vet vad som ska ligga på EP:n?

– Ja, vi vet ungefär till hälften vad som ska vara på den. Men det viktiga är att det ska bli riktigt bra, vi ville inte köra ett par covers bara för att utan vi vill att det ska finnas ett värde i dem och helst ska vi kunna spela dem live. Vi har två som vi bestämt oss för och så blir det nog en ny låt. Sen får vi se om eller vad det blir mer.

Roughly translate to…

You thought you could record an EP between Meliora and tour start, was it so?

– No. We did not have time, could not get it together. We felt that it would be good to record an EP while we rehearsed for the tour premiere. Additionally, we needed no EP then, but we record one at the beginning of the year and drop to the next fall, well, then we come and disturb everyone again.

But you know what will be on EP?

– Yes, we know roughly half of what should be on it. But the important thing is for it to be really good, we did not run a few cover songs just because we want it to be some value in them, and any time we should be able to play them live. We have two that we have decided and it will be probably a new song. Then we will see if or what it will be more.

You can read the full interview at GAFFE.se

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on tumblr
Tumblr
Share on reddit
Reddit
Close Menu
×
×

Cart